2 slaapkamer duplex 7

2 slaapkamers
2 badkamers

We bezoeken deze duplex van ruim 126m2 op de derde en vierde verdieping van deze kleinschalige residentie. U kunt deze bereiken met de lift of via de mooie trappenhal in natuursteen.

De indeling is als volgt: als u de inkomhal binnenkomt valt onmiddellijk op dat dit appartement baadt in een zee van licht. Dit dankzij enerzijds de zuidgerichte ramen naar de Bergstraat toe (waar zich ook het terras bevindt) en anderzijds de ramen aan de achterzijde waar u een heel wijds uitzicht heeft over de achterliggende gebouwen, straten en industriegebied. Aan de inkom bevindt zich een toilet en een ruimte voor een vestiaire. Zithoek, eetgedeelte en keuken liggen hier in elkaars verlengde over een lengte van maar liefst 12,20m en een breedte van 4,44m! Verder is er op dit niveau een berging en een slaapkamer met douchecel. Via de open trap in de leefruimte bereikt u de bovenverdieping die plaats biedt aan een grote slaapkamer met ruimte voor een dressing en een badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel, tweede toilet en ligbad!

De appartementen van Residentie Evrard werden energiezuinig gebouwd. Door het gebruik van hernieuwbare energiebronnen zoals een warmtepomp, zonnepanelen, ventilatiesysteem D en de beste isolatie bereikten we een E-peil van 16!!! En bent u als toekomstige eigenaar zeker van een lage energiefactuur en korting op uw kadastraal inkomen gedurende de eerste vijf jaren. 

Als koper heeft u nog inspraak in de verdere afwerking van uw droomappartement. De keuken, sanitaire toestellen en binnendeuren werden nog niet geïnstalleerd dus u kunt deze duplex verder afwerken naar eigen smaak en stijl. U maakt hiervoor de keuzes in samenspraak met onze interieurarchitecte. Haar begeleiding is bovendien inbegrepen in de prijs. 

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten.
Carport en kelderberging zijn niet inbegrepen in de prijs.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Prijs
€ 399.500

Indeling

Terras 1
9 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.