2 slaapkamer appartement 3e verdieping 3.1

2 slaapkamers
1 badkamer

Aan de Thonissenlaan is SOM bezig met de bouw van Residentie Thonis. Dit project bestaat uit 20 hoogkwalitatieve appartementen met keuze uit 1-slaapkamerappartementen, luxeappartementen met 2 en 3 slaapkamers en een indrukwekkend penthouse met een fantastisch uitzicht over de stad. Het is gelegen op een absolute toplocatie, aan de pas nieuw aangelegde binnenstad en de verfrissende Blauwe Boulevard aan de kanaalkom. U kijkt uit over de statige Groene Boulevard, de bomenrijke lus rond de binnenstad met haar wandel- en fietspromenade.

Residentie Thonis wordt een uitgesproken energiezuinig gebouw met een zeer laag energielabel. Elk appartement wordt hoogwaardig afgewerkt met duurzame en moderne materialen en technieken. Dankzij de isolatie van uitmuntende energetische kwaliteit en het gebruik van hernieuwbare energiebronnen bent u als toekomstige bewoner zeker van een lage energiefactuur. 

We denken graag mee om uw appartement naar uw smaak en persoonlijkheid af te werken. U kan hiervoor beroep doen op het deskundige advies van onze interieurarchitecte, dit is bovendien inbegrepen in de prijs. 

Troeven van Residentie Thonis:

– Exclusief nieuwbouwproject
– Tijdloze klasse-architectuur
– Toplocatie in het centrum van Hasselt
– BEN (Bijna-Energie-neutraal)
– Ruime, lichtrijke appartementen met open leefruimten en aangename stadsterrassen
– Hoogkwalitatieve afwerking op maat
– Persoonlijke adviesverlening en gratis begeleiding interieurarchitect

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende afspraak? Contacteer ons via onderstaande knop of bel naar Kathleen Penders op het nummer 0499/22 53 00.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten.
Ondergrondse parkeerplaatsen en kelderbergingen zijn niet inbegrepen in de prijs.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Indeling

Terras 1
22,4 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.