2 slaapkamer appartement 2e verdieping 2.2

2 slaapkamers
1 badkamer

!!! ENKEL NOG PENTHOUSE TE KOOP !!!
AANKOOP AAN 6% VOOR RECHTHEBBENDEN

Residentie Berleau II werd gebouwd aan de Rozenlaan 20-22-24 tegen de blok van fase I die al enkele jaren geleden door Som gerealiseerd werd. Op wandelafstand van het gezellige centrum en vlakbij de opritten van de autosnelwegen richting Antwerpen en Brussel.

Het project bestaat uit 10 appartementen verdeeld over 4 verdiepingen. Zowel gelijkvloers als op de eerste en tweede verdieping zijn er 3 appartementen, met 1 en 2 slaapkamers. Het penthouse, op de derde verdieping, heeft 3 slaapkamers.

De appartementen hebben allemaal een eigen terras en gelijkvloers heeft u zicht op de gemeenschappelijke tuin. Ondergronds wordt er gezorgd voor voldoende parkeergelegenheid, fietsenstalling en privé kelders.

Wat is er leuker dan uw eigen stek helemaal volgens uw smaak en stijl in te richten? Wij bieden u graag die mogelijkheid! Bij SOM Project staan we gekend om onze doorgedreven,
gepersonaliseerde klantenbegeleiding. Ieder appartement in Residentie Berleau II zal standaard reeds voorzien worden van een hoogwaardige afwerking met duurzame materialen en het nodige moderne wooncomfort inbegrepen. Echter kan (lees: zal) de indeling van uw appartement alsook de interieurafwerking volledig op maat gebeuren, op basis van uw behoeften en persoonlijke smaak.

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement en wenst u te verkopen? Ons vastgoedkantoor SOM Vastgoed helpt u doorheen het verkoopproces van A tot Z. Ondertussen gaan wij op zoek naar de woning die bij u past. U heeft geen enkele aankoopverplichting zolang uw woning niet verkocht is. Uiteraard begint alles met een marktconforme schatting, die wij gratis en vrijblijvend aanbieden door onze expert.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten. Prijzen zijn exclusief ondergrondse parkeerplaats en kelderberging.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Indeling

Terras 1
20,59 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.