1 slaapkamer appartement gelijkvloers 0.1

1 slaapkamer
1 badkamer

Aankoop aan verlaagd btw-tarief van 6% mogelijk indien men aan de voorwaarden voldoet

We nemen u mee naar appartement 0.1 op het gelijkvloers. Dit appartement ligt juist op de hoek van de twee straten: De Beukenbergweg en de Sint-Truidersteenweg. 

De indeling is als volgt: inkomhal met toilet en vestiaire en toegang tot de leefruimte met open keuken via een glazen pivoterende deur.  Aan de keuken grenst een berging met voorzieningen voor wasmachine en droogkast. Vanuit de leefruimte kunt u ook naar de slaapkamer met ensuite badkamer en via een groot schuifraam vanuit de leefruimte bereikt u het terras. Dit ligt een stukje boven het wegniveau zodat u toch privacy heeft. 

Door het gebruik van de beste isolatie en warmtepompen koopt u een BEN (Bijna Energie Neutraal) appartement, u bent verzekerd voor de toekomst en u geniet korting op uw kadastraal inkomen gedurende de eerste vijf jaren!

Als koper heeft u nog inspraak in de afwerking van uw droomappartement. U maakt hiervoor de keuzes in samenspraak met onze interieurarchitecte. Haar begeleiding is bovendien inbegrepen in de prijs. 

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Indien u aan de voorwaarden voldoet kunnen we toestaan dat u uw nieuwe woning of appartement pas dient te betalen na de verkoop van uw huidige woonst. Op die manier ontzorgen we u van A tot Z. 

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende afspraak? Contacteer ons via onderstaande knop of bel naar Kathleen Penders op het nummer 0499 22 53 00.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten.
Ondergrondse parkeerplaatsen en kelderbergingen zijn niet inbegrepen in de prijs.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Prijs
€ 195.000

Indeling

Terras 1
10,23 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.