1 slaapkamer appartement gelijkvloers 0.1

1 slaapkamer
1 badkamer

Weer een mooi project in het centrum van Beringen: Residentie Berleau II werd gebouwd aan de Rozenlaan 20-22-24 tegen de blok van fase I die al enkele jaren geleden door Som gerealiseerd werd. Op wandelafstand van het gezellige centrum en toch dichtbij de opritten van de autosnelwegen richting Antwerpen en Brussel.

Het project bestaat uit 10 appartementen verdeeld over 4 verdiepingen. Zowel gelijkvloers als op de eerste en tweede verdieping zullen er 3 appartementen komen, met 1 en 2 slaapkamers. Het penthouse, op de derde verdieping, heeft 3 slaapkamers.

De appartementen hebben allemaal mooie terrassen en gelijkvloers heb je zicht op de gemeenschappelijke tuin. Ondergronds wordt er gezorgd voor voldoende parkeergelegenheid, fietsenstalling en privé kelders.

Wat is er leuker dan uw eigen stek helemaal volgens uw smaak en stijl in te richten? Wij bieden u graag die mogelijkheid… Bij SOM Project staan we gekend om onze doorgedreven,
gepersonaliseerde klantenbegeleiding. Ieder appartement in Residentie Berleau II zal standaard reeds voorzien worden van een hoogwaardige afwerking met duurzame materialen en het nodige moderne wooncomfort inbegrepen. Echter kan (lees: zal) de indeling van uw appartement alsook de interieurafwerking volledig op maat gebeuren, op basis van uw behoeften en persoonlijke smaak.
De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten.

Prijzen zijn exclusief ondergrondse parkeerplaats en kelderberging.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Prijs
€ 225.000

Indeling

Terras 1
16,86 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.