1 slaapkamer appartement 3e verdieping A3.04

1 slaapkamer

Aankoop aan verlaagd BTW-tarief van 6% mogelijk indien men aan de voorwaarden voldoet

We nemen u mee naar het niveau van de penthouses en bezoeken appartement 3.04. Dit is een 1 slaapkamer appartement met zuid/west gericht terras. Het bestaat uit een mooie leefruimte met open keuken, berging, ruime slaapkamer (4,55 * 3) en badkamer met toilet, inloopdouche en wastafel. De leefruimte geeft uit op het grote (7,65 * 2,75) terras vanwaar u een adembenemend uitzicht heeft op de twee mijnterrils in de directe omgeving. 

U kunt het appartement nog naar eigen smaak en budget inrichten want u heeft nog inspraak in de inrichting en afwerking van keuken, sanitaire toestellen, binnendeuren, vloeren en wandtegels. U krijgt hiervoor het deskundige advies van onze interieurarchitecte, dit is inbegrepen in de prijs. De foto’s van de afgewerkte appartementen die u hier ziet zijn van een reeds verkocht 1 slaapkamerappartement en ons modelappartement en geven u een goed idee van hoe uw toekomstig appartement er uit kan zien. 

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Indien u aan de voorwaarden voldoet kunnen we toestaan dat u uw nieuwe woning of appartement pas dient te betalen na de verkoop van uw huidige woonst. Op die manier ontzorgen we u van A tot Z. 

Bel of mail voor meer informatie of een afspraak voor een bezichtiging: 0499/22 53 00 of kathleen@somproject.be

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten.
Bovengrondse of ondergrondse parkeerplaatsen zijn niet inbegrepen in de prijs en dienen verplicht aangekocht te worden. 

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Prijs
€ 190.400

Indeling

Terras 1
22,59 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.