1 slaapkamer appartement 1e verdieping A1.05

1 slaapkamer
1 badkamer

Aankoop aan verlaagd BTW-tarief van 6% mogelijk indien men aan de voorwaarden voldoet

Appartement A1.5 is een 1 slaapkamer appartement op de eerste verdieping met leuk zicht op het binnenplein. Het bestaat uit een mooie leefruimte met aparte keuken, toilet, berging, een ruime slaapkamer en aangrenzende badkamer met inloopdouche en wastafel.
Vanuit de leefruimte kunt u via een grote glaspartij drempelloos naar het terras (3,40 * 2,35). Het terras is trouwens ook bereikbaar vanuit de slaapkamer. 

U kunt het appartement nog naar eigen smaak en budget inrichten want u heeft nog inspraak in de inrichting en afwerking van keuken, sanitaire toestellen, binnendeuren, vloeren en wandtegels. U krijgt hiervoor het deskundige advies van onze interieurarchitecte, dit is inbegrepen in de prijs. De foto’s van de afgewerkte appartementen die u hier ziet zijn van een reeds verkocht 1 slaapkamerappartement en ons modelappartement en geven u een goed idee van hoe uw toekomstig appartement er uit kan zien. 

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Indien u aan de voorwaarden voldoet kunnen we toestaan dat u uw nieuwe woning of appartement pas dient te betalen na de verkoop van uw huidige woonst. Op die manier ontzorgen we u van A tot Z. 

Bel of mail voor meer informatie of een afspraak voor een bezichtiging: 0499/22 53 00 of kathleen@somproject.be

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten.
Bovengrondse of ondergrondse parkeerplaatsen zijn niet inbegrepen in de prijs en dienen verplicht aangekocht te worden. 

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Indeling

Terras 1
9,14 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.