Residentie Groene Hoeven

Aan ‘De Hoeven’ in Heusden-Zolder bouwde Som Project 29 BEN appartementen. Residentie Groene Hoeven heeft haar naam niet gestolen. Gelegen te midden van een weelderige groene omgeving is het ook nog eens energiezuinig ontworpen met oog op de toekomst. Het is ideaal gelegen op wandelafstand van de Koolmijnlaan vlakbij supermarkten als Carrefour, Lidl en Aldi, de bakker, bank en fruit- en groentewinkel.

Het project bestaat uit 29 wooneenheden met 2 en 3 slaapkamers, verdeeld over 4 verdiepingen. Ondergronds is er parkeergelegenheid en er is een fietsenstalling en afvalberging voor alle bewoners.

Indien u beslist een appartement te kopen in deze mooie residentie heeft u inspraak in de inrichting en afwerking van keuken, sanitaire toestellen, binnendeuren, vloeren en wandtegels. U krijgt hiervoor het deskundige advies van onze interieurarchitecte. Bovendien betaalt u als eigenaar de eerste 5 jaar geen kadastraal inkomen omwille van het lage E-peil.

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Indien U aan de voorwaarden voldoet kunnen we toestaan dat U uw nieuwe woning of appartement pas dient te betalen na de verkoop van uw huidige woonst. Op die manier ontzorgen we U van A tot Z.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten. Prijzen zijn exclusief ondergrondse parkeerplaats en kelderberging.

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.