Residentie Carbon

Binnenkort begint SOM met de bouw van Residentie Carbon. Een exclusief nieuwbouwproject dat bestaat uit de perfecte combinatie van hedendaagse luxe, duurzaamheid en een prachtige locatie in het charmante Maasmechelen. 

Met 24 prachtige appartementen, verdeeld over twee blokken en een handelsruimte op een toplocatie, biedt Residentie Carbon u de kans om te genieten van het beste wat deze bruisende gemeente in petto heeft. Blok A lligt op de hoek van de Joseph Smeetslaan en de Rijksweg, deze bevat een gelijkvloerse handelsruimte en 13 appartementen verdeeld over 7 verdiepingen. Blok B grenst aan de Rijksweg en omvat 11 appartementen, verdeeld over 5 verdiepingen. 

Ondergronds zijn er parkeerplaatsen, fietsenberging en privé kelderbergingen. 

De appartementen in Residentie Carbon zijn ontworpen met het oog op de toekomst. Elk appartement is zorgvuldig ontworpen en gebouwd volgens de hoogste hedendaagse normen van comfort en efficiëntie. 

Door het gebruik van grote raampartijen in de leefruimtes en de keuken, staan deze in maximaal contact met zowel het eigen terras als de omgeving. 

Duurzaamheid staat centraal in ons ontwerp. Residentie Carbon is uitgerust met energiezuinige voorzieningen om uw ecologische voetafdruk te minimaliseren. 

Dit betekent niet alleen lagere energiekosten voor u, maar ook een positieve bijdrage aan het milieu. 

We bieden u een doorgedreven en gepersonaliseerde klantenbegeleiding. Op basis van onze ervaring slagen we er steeds opnieuw in om elk appartement een unieke en exclusieve uitstraling te geven. 

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten. 
Prijzen zijn exclusief ondergrondse parkeerplaats en kelderberging.

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.