SOM Project NV
Het Dorlik 16 3500 Hasselt
E.info@somproject.be

APPARTEMENT MET 3 SLAAPKAMERS, 1E VERDIEPING

Appartement voor € 401.000

Wijgmaalsesteenweg 6-10, 3020 Herent Bekijk op kaart
Ref: kp Residentie Ryne 1.03

Delen

3 slaapkamers
122,12 m² grondopp.

HERENT - RESIDENTIE RYNE - KOOP RECHTSTREEKS BIJ DE BOUWPROMOTOR

AANKOOP AAN VERLAAGD BTW-TARIEF VAN 6% (IPV 21%) MOGELIJK INDIEN MEN AAN DE VOORWAARDEN VOLDOET.

In het najaar van 2023 zal er een nieuw prachtig project pronken langs de Wijgmaalsesteenweg in Herent: Residentie Ryne.

Aangenaam wonen en genieten in Herent, op een boogscheut van Leuven. Met alle voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer op wandelafstand. Op 5 minuutjes wandelen bent u in het station en er is een zeer vlotte verbinding richting autosnelweg (E314).

De realisaties van Som Project vallen op in het straatbeeld. Zo ook zal Residentie Ryne een ware eye catcher worden.

Architectenbureau Everaerts Architecten koos voor een 2-ledig gebouw met accent op het kruispunt. het bevat 30 appartementen, verdeeld over 3 verdiepingen, volledig onderkelderd met bergingen, nutslokalen, parkeergelegenheden en fietsparking. De blok zal opgetrokken worden in een grijs-bruin genuanceerde gevelsteen, aangevuld met witte crepie bepleistering. Aangename terrassen of tuintjes zijn vandaag de dag voor veel van onze klanten onmisbaar geworden. Ook buiten wil men genieten. Er komt een binnentuin die door de witte crepie heel luchtig oogt en het ingesloten karakter doet verdwijnen.

‘BEN’ of Bijna-Energie-Neutraal bouwen en wonen wordt stilaan de absolute norm. Met een eigen appartement in Residentie Ryne zit u dan ook gebeiteld voor de toekomst. Residentie Ryne zal een uitgesproken energiezuinig en standingvol gebouw worden, waarbij een zeer laag energielabel, meer bepaald de BEN-norm ( < 30 ) wordt gehaald met toepassing van hernieuwbare
energiebronnen. O.a. door het gebruik van vloerverwarming, fotovoltaïsche zonnepanelen, … zal u een uitmuntend wooncomfort ervaren. Uw energiefactuur daarentegen blijft tot een minimum beperkt. Uw aankoop-investering? Die wordt des te waardevoller.

Wat is er leuker dan uw eigen stek helemaal volgens uw smaak en stijl in te richten? Wij bieden u graag die mogelijkheid… Bij SOM Project staan we gekend om onze doorgedreven,
gepersonaliseerde klantenbegeleiding. Ieder appartement in Residentie Ryne zal standaard reeds voorzien worden van een hoogwaardige afwerking met duurzame materialen en het nodige moderne wooncomfort inbegrepen. Echter kan (lees: zal) de indeling van uw appartement alsook de interieurafwerking volledig op maat gebeuren, op basis van uw behoeften en persoonlijke smaak.

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. U heeft geen enkele aankoopverplichting zolang uw woning niet verkocht is, U loopt als koper dus geen enkel risico. Uiteraard begint alles met een marktconforme schatting, die wij gratis en vrijblijvend aanbieden door onze expert.

De troeven van Residentie Venus in een notendop:

-Exclusieve architectuur
-Toplocatie
-Bijna-Energie-Neutraal dus financiële en fiscale voordelen
-Ruime, lichtrijke appartementen
-Hoogkwalitatieve afwerking op maat, op basis van uw smaak en budget
-Persoonlijke begeleiding door interieurarchitect

Wenst u meer info? KOOP RECHTSTREEKS BIJ DE BOUWPROMOTOR: bel Kathleen Penders op het nummer 0499/22 53 00, mail via kathleen@somproject.be of laat uw gegevens na via onderstaande knop zodat wij u kunnen contacteren.


De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten. 

Prijzen zijn exclusief ondergrondse parkeerplaats en kelderberging.

Tel.
+ 32 499 22 53 00
E-mail
kathleen@somproject.be
Naam
Kathleen Penders

Gelijkvloers

3x Slaapkamer
Terras
18,33 m²

Verdieping
1
Bebouwing
Gesloten
Huisdieren toegestaan
Ja
Lift
Ja

E peil
29

Prijs
€ 401.000

Totale opp. grond
122,12 m²

Aardgas
Ja
Elektriciteit
Ja
Telefoon
Ja
Videofoon
Ja
Zonnepanelen
Ja

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Nee
Beschermd erfgoed
Nee