SOM Project NV
Het Dorlik 16 3500 Hasselt
E.info@somproject.be

Residentie Blomme

Bloemenstraat 3, 3830 Wellen Bekijk op kaart
Ref: Residentie Blomme

Delen

WELLEN - BLOEMENSTRAAT

LAATSTE APPARTEMENT TE KOOP!

Wellen is vandaag de dag zeer bruisend. De gemeente is jong, creatief en vernieuwend. SOM Project bouwt hier een mooie kleinschalige residentie genaamd “Blomme”. Ze bestaat uit 9 appartementen en is zeer centraal gelegen, pal in het centrum op de hoek van de Bloemenstraat en de Kerkstraat. Alles is er op letterlijk wandelafstand: winkels, bakkers, slagers, sporthal, scholen, enz…

De residentie wordt met duurzame materialen gebouwd die zorgen voor een zeer mooie en luxueuze uitstraling. Elk appartement is voorzien van een ruim terras. De gelijkvloerse entiteiten beschikken tevens over een tuintje. We hebben bewust gekozen voor grote raampartijen waardoor u kan genieten van maximale lichtinval en een ruimtelijk gevoel. Belangrijk is dat elk appartement volledig wordt afgewerkt naar de keuzes en wensen van onze klant. U krijgt het deskundige advies van onze interieurarchitect, dit is bovendien inbegrepen in de prijs. Wij voorzien ruime budgetten voor de afwerking waardoor u enkel van de beste kwaliteit zal genieten.

Het gaat om een kleine residentie met ondergrondse parkeerplaatsen en daarboven in 2 bouwlagen respectievelijk 1 en 2-slaapkamerappartementen. Kers op de taart is de mooie penthouse met prachtig terras en 3 slaapkamers.

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. U heeft geen enkele aankoopverplichting zolang uw woning niet verkocht is, U loopt als koper dus geen enkel risico. Uiteraard begint alles met een marktconforme schatting, die wij gratis en vrijblijvend aanbieden door onze expert.

Wenst u meer info? Aarzel zeker niet om Kathleen Penders te contacteren op het nummer 0499/22 53 00 of via kathleen@somproject.be

Gelijkvloers

Nr Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
0.1 Appartement € 260.000 2 25,85 m² 108 m² -
Verkocht
0.4 Appartement Info op kantoor 1 27,24 m² 57,33 m² -

Verdieping 1

Nr Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
Verkocht
1.3 Appartement Info op kantoor 2 15,99 m² 95,3 m² -

Verdieping 2

Nr Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
Verkocht
2.1 Penthouse Info op kantoor 3 53,8 m² 95,3 m² -