SOM Project NV
Het Dorlik 16 3500 Hasselt
E.info@somproject.be

RESIDENTIE BERLEAU II

Rozenlaan 20, 3580 Beringen Bekijk op kaart
Ref: RESIDENTIE BERLEAU II

Delen

BERINGEN - RESIDENTIE BERLEAU II


AANKOOP AAN VERLAAGD BTW-TARIEF VAN 6% (IPV 21%) MOGELIJK INDIEN MEN AAN DE VOORWAARDEN VOLDOET.

In het najaar van 2022 zal er een nieuw prachtig project pronken in het centrum van Beringen: Residentie Berleau II wordt gebouwd aan de Rozenlaan 20-22-24 tegen de blok van fase I die al enkele jaren geleden door Som gerealiseerd werd. Op wandelafstand van het gezellige centrum en toch dichtbij de opritten van de autosnelwegen richting Antwerpen en Brussel.

Het project zal bestaan uit 10 appartementen verdeeld over 4 verdiepingen. Zowel gelijkvloers als op de eerste en tweede verdieping zullen er 3 appartementen komen, met 1 en 2 slaapkamers. Het penthouse, op de derde verdieping, heeft 3 slaapkamers.

De appartementen hebben allemaal mooie terrassen en gelijkvloers heb je zicht op de gemeenschappelijke tuin. Ondergronds wordt er gezorgd voor voldoende parkeergelegenheid, fietsenstalling en privé kelders.

Wat is er leuker dan uw eigen stek helemaal volgens uw smaak en stijl in te richten? Wij bieden u graag die mogelijkheid… Bij SOM Project staan we gekend om onze doorgedreven,
gepersonaliseerde klantenbegeleiding. Ieder appartement in Residentie Berleau II zal standaard reeds voorzien worden van een hoogwaardige afwerking met duurzame materialen en het nodige moderne wooncomfort inbegrepen. Echter kan (lees: zal) de indeling van uw appartement alsook de interieurafwerking volledig op maat gebeuren, op basis van uw behoeften en persoonlijke smaak.

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. U heeft geen enkele aankoopverplichting zolang uw woning niet verkocht is, U loopt als koper dus geen enkel risico. Uiteraard begint alles met een marktconforme schatting, die wij gratis en vrijblijvend aanbieden door onze expert.

Wenst u meer info? Aarzel zeker niet om Kathleen Penders te contacteren op het nummer 0499/22 53 00 of via kathleen@somproject.be


De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten.

Prijzen zijn exclusief ondergrondse parkeerplaats en kelderberging.

Gelijkvloers

Nr Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp.  
Gelijkvloers app. € 225.000 1 16.86 m² 78,04 m² -

Verdieping 1

Nr Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp.  
Verkocht
Appartement Info op kantoor 2 9.62 m² 102,18 m² -

Verdieping 2

Nr Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp.  
Verkocht
Appartement Info op kantoor 2 10.29 m² 102,18 m² -
Verkocht
Appartement € 240.000 2 20.59 m² 84 m² -

Verdieping 3

Nr Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp.  
Penthouse € 580.000 3 63.55 m² 142,72 m² -