SOM Project NV
Het Dorlik 16 3500 Hasselt
E.info@somproject.be

CASA SONUWE

Heuvenstraat 39, 3520 Zonhoven Bekijk op kaart
Ref: CASA SONUWE

Delen

ZONHOVEN - CASA SONUWE

AANKOOP AAN VERLAAGD BTW-TARIEF VAN 6% (IPV 21%) MOGELIJK INDIEN MEN AAN DE VOORWAARDEN VOLDOET.

In het najaar van 2022 zal er een nieuw prachtig project pronken in het centrum van Zonhoven: Casa Sonuwe wordt gebouwd in de Heuvenstraat in het gezellige centrum van Zonhoven. Zonhovenaars en hun buren weten het: hun dorp is sinds jaar en dag de chiquere ‘voorstad’ van Hasselt en bekroond als ‘meest leefbare gemeente van Vlaanderen’. Zo biedt het centrum supermarkten, lokale bakkers en slagers, gezellige eetzaken en trendy winkels die makkelijk te bereiken zijn te voet of met de fiets.
Zoek je toch liever de grotere steden op? Dan liggen steden zoals Hasselt en Genk slechts op een boogscheut van uw nieuwe thuis. Dankzij haar centrale ligging tussen Hasselt en Houthalen en aan de E314 is Zonhoven langs alle windrichtingen gemakkelijk bereikbaar.

Voor degenen die houden van de natuur zijn er enkele prachtige en welgekende natuur- en wandelgebieden. Zo liggen de groene longen van De Wijers en De Teut letterlijk in je achtertuin. Jouw oase van rust was nog nooit zo dichtbij.

Kleinschaligheid ten troef! Casa Sonuwe is geen gigantische mastodont waar u zichzelf wel eens in zou kunnen verliezen. Uw rust en privacy zijn belangrijk en dat beseffen we maar al te goed:
12 stijlvolle appartementen en 1 handelspand op een toplocatie in het centrum van Zonhoven. U zal het merken, over de architectuur is nagedacht. Er werd een gevel ontworpen met een strak samenspel van pleisterwerk. Dat geeft het gebouw een uitstraling van eenheid, alsof er één grote woning staat. Uw woning, zo voelt het aan.

Ruimte en openheid zijn twee begrippen die centraal staan. Het is belangrijk dat u als toekomstige koper-eigenaar-bewoner in Casa Sonuwe steeds uw gevoel blijft behouden van vrijheid, van ruimte om u heen. In de appartementen worden grote glaspartijen voorzien om enerzijds voldoende relatie tussen binnen en buiten te verkrijgen en anderzijds om het gevelontwerp luchtig te houden. Het horizontale lijnenspel en de teruggetrokken verdiepingen versterken nog deze indruk. Het gevoel van ruimte en openheid bereiken we door een uitgekiende combinatie van factoren. Het uitgangspunt voor Casa Sonuwe is het gebruik van veel glas om de mooie open leefruimtes te voorzien van veel lichtinval. Aangename terrassen zijn vandaag voor vele van onze klanten
onmisbaar geworden. Ook buiten wilt u kunnen genieten. Het project wordt daarom voorzien van een gemeenschappelijke centrale binnentuin op de gelijkvloerse verdieping.

‘BEN’ of Bijna-Energie-Neutraal bouwen en wonen wordt stilaan de absolute norm. Met een eigen appartement in Casa Sonuwe zit u dan ook gebeiteld voor de toekomst. Casa Sonuwe zal een uitgesproken energiezuinig en standingvol gebouw worden, waarbij een zeer laag energielabel, meer bepaald de BEN-norm ( < 30 ) wordt gehaald met toepassing van hernieuwbare
energiebronnen. O.a. door het gebruik van vloerverwarming, fotovoltaïsche zonnepanelen, … zal u een uitmuntend wooncomfort ervaren. Uw energiefactuur daarentegen blijft tot een minimum beperkt. Uw aankoop-investering? Die wordt des te waardevoller.

Wat is er leuker dan uw eigen stek helemaal volgens uw smaak en stijl in te richten? Wij bieden u graag die mogelijkheid… Bij SOM Project staan we gekend om onze doorgedreven,
gepersonaliseerde klantenbegeleiding. Ieder appartement in Casa Sonuwe zal standaard reeds voorzien worden van een hoogwaardige afwerking met duurzame materialen en het nodige moderne wooncomfort inbegrepen. Echter kan (lees: zal) de indeling van uw appartement alsook de interieurafwerking volledig op maat gebeuren, op basis van uw behoeften en persoonlijke smaak.

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. U heeft geen enkele aankoopverplichting zolang uw woning niet verkocht is, U loopt als koper dus geen enkel risico. Uiteraard begint alles met een marktconforme schatting, die wij gratis en vrijblijvend aanbieden door onze expert.

Wenst u meer info? Aarzel zeker niet om Kathleen Penders te contacteren op het nummer 0499/22 53 00 of via kathleen@somproject.be


De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten.

Prijzen zijn exclusief ondergrondse parkeerplaats en kelderberging.

Gelijkvloers

Nr Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp.  
Verkocht
Appartement Info op kantoor 2 41.27 m² 102,15 m² -
Verkocht
Kantoor in app. gebouw Info op kantoor 0 - 140,78 m² -

Verdieping 1

Nr Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp.  
Verkocht
Appartement Info op kantoor 2 14.55 m² 102,15 m² -
Verkocht
Appartement Info op kantoor 1 10.05 m² 68,78 m² -

Verdieping 2

Nr Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp.  
Verkocht
Appartement Info op kantoor 2 14.55 m² 102,15 m² -
Verkocht
Appartement Info op kantoor 2 14.55 m² 102,15 m² -
Verkocht
Appartement Info op kantoor 2 12.42 m² 95,42 m² -

Verdieping 3

Nr Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp.  
Verkocht
Penthouse Info op kantoor 2 21.32 m² 116,39 m² -