SOM Project NV
Het Dorlik 16 3500 Hasselt
E.info@somproject.be

Huis Villina

De Rijten 12, 3830 Wellen Bekijk op kaart
Ref: Huis Villina Wellen

Delen

Huis Villina is een project in Wellen met 24 prachtige erkende assistentiewoningen. Het beheer is er in handen van Ocura.

De keuze van zo een woning die voldoet aan uw noden en eisen is niet altijd gemakkelijk. Som Project wil u hierbij graag helpen, zodat u zich zeker zal thuis voelen in de woning.

Er zijn nog enkele assistentiewoningen beschikbaar met 1 en 2 slaapkamers. Ze zijn instapklaar en volledig afgestemd op eventuele roltoelgebruikers.

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. U heeft geen enkele aankoopverplichting zolang uw woning niet verkocht is, u loopt als koper dus geen enkel risico. Uiteraard begint alles met een marktconforme schatting, die wij gratis en vrijblijvend aanbieden door onze expert.

Wenst u meer info of een vrijblijvende bezichtiging? Aarzel zeker niet om Kathleen Penders te contacteren op het nummer 0499/22 53 00 of via kathleen@somproject.be

Gelijkvloers

Nr Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp.  
1.5 Assistentie-appartement € 239.300 2 12 m² 104 m² -
1.5 Assistentie-appartement € 179.000 1 12 m² 68 m² -