SOM Project NV
Het Dorlik 16 3500 Hasselt
E.info@somproject.be

Residentie Schuerehof

Pijpenhof 33, 3740 Bilzen Bekijk op kaart
Ref: Residentie Schuerehof

Delen


Aan de rand van het centrum van Bilzen aan de kruising van Pijpenhof en Schureveld, start SOM Project in het najaar van 2019 met de bouw van Residentie Schuerehof. Een echte blikvanger met 22 wooneenheden verdeeld onder drie woonvolumes.
Nog maar pas gestart met de werken en residentie Schuerehof is al volledig uitverkocht... Er zijn nog enkele ondergrondse parkeerplaatsen beschikbaar.

De appartementen zijn verdeeld over 3 woonblokken met een mooie tuin. Er is een gelijkvloerse, eerste en tweede verdieping. Qua hoogte blijven we dus op de hoogte van de huizen in de omgeving.
Blok A bestaat uit 6 wooneenheden en met deze blok wordt aangesloten op de bestaande woning van nummer 27 aan Pijpenhof. Dit worden allemaal 2 slaapkamer appartementen.
Blok B huisvest 8 appartementen. Hierin bevindt zich 1 appartement (gelijkvloers) met 1 slaapkamer, de andere hebben 2 slaapkamers.
Blok C bestaat uit 8 appartementen, ook allemaal met 2 slaapkamers.
Ondergronds zijn de blokken aan elkaar verbonden en er is voldoende parkeergelegenheid en stockageruimte voor alle appartementen.
Alle appartementen zijn rolstoeltoegankelijk en dus via liften bereikbaar.

Ook aan de afwerking van de appartementen wordt de grootste aandacht geschonken. Elk appartement wordt stuk voor stuk individueel afgewerkt met kwaliteitsmaterialen én volledig naar uw smaak en budget. U krijgt hierbij het deskundig advies van onze interieurarchitecte, dat bovendien is inbegrepen in de prijs.

Wij wensen u veel plezier met het uitzoeken van uw droomappartement en heten u dan ook van harte welkom in ons kantoor om u verder bij te staan in uw keuze.

Ondergrondse parkeerplaatsen en kelderbergingen zijn niet inbegrepen in de prijs.

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement, maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs!
Ons vastgoedkantoor ‘SOM Vastgoed’ verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. U heeft geen enkele aankoopverplichting zolang uw woning niet verkocht is. Zo loopt u als koper dus geen enkel risico.
Uiteraard begint alles met een marktconforme schatting, die wij gratis en vrijblijvend aanbieden door onze expert.

Wenst u meer info? Aarzel zeker niet om Kathleen Penders te contacteren op het nummer 0499/22 53 00 of via kathleen@somproject.be

Gelijkvloers

Nr Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp.  
Appartement Info op kantoor 0 - - -