Penthouse met 2 slpks 3.3

2 slaapkamers
1 badkamer

Appartement 3.3 bevindt zich op de bovenste verdieping van deze mooie residentie. Het appartement is al volledig afgewerkt. Als koper dient u enkel de schilderwerken nog uit te voeren en het appartement een finishing touch te geven met meubilair, gordijnen en verlichting. Uw verhuis kan dus snel geregeld worden. Het is een penthouse met 2 slaapkamers, leefruimte met open keuken, apart toilet en een badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel. 

Het is een energiezuinig appartement met een E-peil van 13 waardoor u de eerste 5 jaar geen kadastraal inkomen betaalt. Zo bent u zeker van een lagere energiefactuur en een zorgeloze toekomst. 

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Indien U aan de voorwaarden voldoet kunnen we toestaan dat U uw nieuwe woning of appartement pas dient te betalen na de verkoop van uw huidige woonst. Op die manier ontzorgen we U van A tot Z.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten.
Prijzen zijn exclusief ondergrondse parkeerplaats en kelderberging. 

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Prijs
€ 245.000

Indeling

Terras 1
17,56 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.