Handelsruimte

De handelsruimte is gelegen in de blok op de hoek van de Rijksweg en de Joseph Smeetslaan. Met een oppervlakte van 100m² biedt deze ruimte een veelzijdige mogelijkheid voor diverse commerciële activiteiten, waaronder horeca.

Het pand beschikt over grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten en een uitnodigende uitstraling geven aan voorbijgangers. Daarnaast is er een ruim terras aanwezig, ideaal voor het creëren van een aantrekkelijke buitenruimte voor klanten om te genieten van een heerlijk drankje, vooral tijdens de warmere maanden.

De ruimte wordt verkocht in een casco staat, wat betekent dat het een blanco canvas is dat wacht op creatieve invulling en aanpassing naar de specifieke behoeften van de toekomstige eigenaar. Dit biedt een unieke kans om de ruimte volledig naar eigen wens in te richten en te voorzien van de nodige voorzieningen voor het beoogde gebruik, of het nu gaat om een café, restaurant, winkel of een ander commercieel concept.

Met zijn centrale ligging, ruime afmetingen en het potentieel voor een levendig terras, belooft deze handelsruimte een aantrekkelijke bestemming te worden voor zowel lokale bewoners als bezoekers van Maasmechelen.

Bel of mail voor meer informatie of een afspraak: 0499/22 53 00 of kathleen@somproject.be

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten. 

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Prijs
€ 180.000

Indeling

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.