Gelijkvloers appartement met 2 slpks 0.5

2 slaapkamers

Aan ‘De Hoeven’ in Heusden-Zolder bouwde Som Project 29 BEN appartementen.
Het is ideaal gelegen op wandelafstand van de Koolmijnlaan vlakbij supermarkten als Carrefour, Lidl en Aldi, de bakker, bank en fruit- en groentewinkel.

Het project bestaat uit 29 wooneenheden met 2 en 3 slaapkamers, verdeeld over 4 verdiepingen. Ondergronds is er parkeergelegenheid en er is een fietsenstalling en afvalberging voor alle bewoners.

Indien u beslist een appartement te kopen in deze mooie residentie heeft u inspraak in de inrichting en afwerking van keuken, sanitaire toestellen, binnendeuren, vloeren en wandtegels. U krijgt hiervoor het deskundige advies van onze interieurarchitecte. Bovendien betaalt u als eigenaar de eerste 5 jaar geen kadastraal inkomen omwille van het lage E-peil.

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Indien U aan de voorwaarden voldoet kunnen we toestaan dat U uw nieuwe woning of appartement pas dient te betalen na de verkoop van uw huidige woonst. Op die manier ontzorgen we U van A tot Z.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten. Prijzen zijn exclusief ondergrondse parkeerplaats en kelderberging.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Indeling

Terras 1
15,95 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.