Gelijkvloers appartement met 2 slpks 0.5

2 slaapkamers

Aan ‘De Hoeven’ in Heusden-Zolder bouwt Som Project 29 BEN appartementen.
Het is ideaal gelegen op wandelafstand van de Koolmijnlaan vlakbij supermarkten als Carrefour, Lidl en Aldi, de bakker, bank en fruit- en groentewinkel.

Het project bestaat uit 29 wooneenheden met 2 en 3 slaapkamers, verdeeld over 4 verdiepingen. Ondergronds is er parkeergelegenheid en er is een fietsenstalling en afvalberging voor alle bewoners.

Indien u beslist een appartement te kopen in deze mooie residentie heeft u inspraak in de inrichting en afwerking van keuken, sanitaire toestellen, binnendeuren, vloeren en wandtegels. U krijgt hiervoor het deskundige advies van onze interieurarchitecte.

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Ook dan kunnen wij u helpen! Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. U heeft geen enkele aankoopverplichting zolang uw woning niet verkocht is, u loopt als koper dus geen enkel risico. Uiteraard begint alles met een marktconforme schatting, die wij gratis en vrijblijvend aanbieden door onze expert.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten. Prijzen zijn exclusief ondergrondse parkeerplaats en kelderberging.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Prijs
€ 235.000

Indeling

Terras 1
15,95 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.