Appartement B5.1

2 slaapkamers

Het penthouse van blok B (B5.1) bevindt zich op de vijfde verdieping en biedt u een uniek uitzicht over Maasmechelen. Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een ruime en lichte hal die leidt naar de verschillende kamers.

De grote leefruimte vormt het hart van het penthouse, met een open keuken die uitnodigt tot gezelligheid en culinaire avonturen. De keuken is voorzien van een eiland en biedt voldoende ruimte om te koken en te entertainen. Grote ramen laten veel natuurlijk licht binnenstromen en bieden een prachtig uitzicht op de omgeving.

Het penthouse beschikt over twee slaapkamers, elk met voldoende ruimte voor rust en ontspanning. 

De badkamer is uitgerust met een inloopdouche en een dubbele wastafel, waardoor het een oase van ontspanning wordt na een drukke dag. Een apart toilet zorgt voor extra comfort en privacy.

Het penthouse biedt twee terrassen, elk met een uniek perspectief op de omgeving. Of je nu wilt genieten van de ochtendzon of de avondlucht, er is altijd een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven.

Het project wordt gebouwd met hoogwaardige materialen en aandacht voor duurzaamheid, wat zorgt voor een comfortabele en energiezuinige leefomgeving. Parkeergelegenheid en berging zijn ondergronds beschikbaar voor bewoners, waardoor het gemak van het dagelijks leven wordt vergroot.

Als koper heeft u nog inspraak in de afwerking van uw droomappartement. U maakt hiervoor de keuzes in samenspraak met onze interieurarchitecte. Haar begeleiding is bovendien inbegrepen in de prijs

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Indien U aan de voorwaarden voldoet kunnen we toestaan dat u uw nieuwe woning of appartement pas dient te betalen na de verkoop van uw huidige woonst. Op die manier ontzorgen we u van A tot Z.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten.
Prijzen zijn exclusief ondergrondse parkeerplaats en kelderberging.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Prijs
€ 350.000

Indeling

Terras 1
16,5 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.