Appartement B4.1

2 slaapkamers

We gaan een verdieping hoger, bereiken de vierde verdieping van blok B en bezoeken appartement B4.1. De blokken beschikken over een ruime lift en ieder appartement is rolstoeltoegankelijk. 

Ook dit appartement biedt een perfecte combinatie van comfort en moderniteit. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime woonkamer die naadloos overgaat in de keuken, waardoor een open en uitnodigende sfeer ontstaat. Grote ramen zorgen voor overvloedig daglicht en bieden een mooi uitzicht op de omgeving.

Het appartement beschikt over twee comfortabele slaapkamers, elk met voldoende ruimte voor opslag en rust. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, waardoor luxe en gemak hand in hand gaan. Daarnaast is er een apart toilet, wat zorgt voor extra privacy en functionaliteit.

Het terras grenst aan de leefruimte, waar u kunt genieten van een mooi uitzicht op de omgeving. Verder heeft het appartement nog een berging die, heel handig, aan de keuken grenst. Ideaal voor het opbergen van huishoudelijke apparaten, voorraad en wasmachine en droogkast.

Het project wordt gebouwd met hoogwaardige materialen en aandacht voor duurzaamheid, wat zorgt voor een comfortabele en energiezuinige leefomgeving. Parkeergelegenheid en berging zijn ondergronds beschikbaar voor bewoners, waardoor het gemak van het dagelijks leven wordt vergroot.

Als koper heeft u nog inspraak in de afwerking van uw droomappartement. U maakt hiervoor de keuzes in samenspraak met onze interieurarchitecte. Haar begeleiding is bovendien inbegrepen in de prijs

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Indien U aan de voorwaarden voldoet kunnen we toestaan dat u uw nieuwe woning of appartement pas dient te betalen na de verkoop van uw huidige woonst. Op die manier ontzorgen we u van A tot Z.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten.
Prijzen zijn exclusief ondergrondse parkeerplaats en kelderberging.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Prijs
€ 277.500

Indeling

Terras 1
7,1 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.