Appartement B0.1

1 slaapkamer

We gaan naar Blok B die zich bevindt aan de Rijksweg en bezoeken appartement B0.1, een gelijkvloers appartement met 1 slaapkamer, ideaal voor eigen bewoning of als investering. Bij binnenkomst komt u binnen in een lichte en ruime leefruimte, waar de keuken is geïntegreerd. Dit zorgt voor een gezellige sfeer en een gevoel van verbondenheid tijdens het koken.

Het terras is direct toegankelijk vanuit de leefruimte. Verder beschikt het appartement beschikt over een comfortabele slaapkamer, waarin rust en ontspanning centraal staan. De ruime badkamer biedt alle nodige voorzieningen, inclusief een ruime douche en dubbele wastafel. 

Naast de badkamer bevindt zich een handige berging, ideaal voor het opbergen van huishoudelijke apparaten, voorraad en andere benodigdheden.

Een apart toilet draagt bij aan het gemak en comfort van het dagelijkse leven, terwijl het de privacy van de bewoners waarborgt.

Het project wordt gebouwd met hoogwaardige materialen en aandacht voor duurzaamheid, wat zorgt voor een comfortabele en energiezuinige leefomgeving. Parkeergelegenheid en berging zijn ondergronds beschikbaar voor bewoners, waardoor het gemak van het dagelijks leven wordt vergroot.

Als koper heeft u nog inspraak in de afwerking van uw droomappartement. U maakt hiervoor de keuzes in samenspraak met onze interieurarchitecte. Haar begeleiding is bovendien inbegrepen in de prijs

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Indien U aan de voorwaarden voldoet kunnen we toestaan dat u uw nieuwe woning of appartement pas dient te betalen na de verkoop van uw huidige woonst. Op die manier ontzorgen we u van A tot Z.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten.
Prijzen zijn exclusief ondergrondse parkeerplaats en kelderberging.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Prijs
€ 190.000

Indeling

Terras 1
10,4 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.