Appartement B0.1

2 slaapkamers

We bezoeken blok B. Dit gelijkvloerse hoekappartement, gelegen in een nieuwbouwproject op wandelafstand van het centrum van Bilzen, combineert modern comfort met een strategische locatie. Met twee ruime slaapkamers is dit appartement ideaal voor koppels, kleine gezinnen, of mensen die extra ruimte wensen voor een kantoor of logeerkamer.

Bij het binnenkomen valt meteen de ruime en lichte L-vormige living en keuken op. Deze opstelling zorgt voor een praktische indeling waarbij de keuken subtiel afgescheiden is van het woongedeelte, maar toch verbonden blijft. 

De badkamer is stijlvol en functioneel ingericht met een inloopdouche en een dubbele wastafel, waardoor je ‘s ochtends geen tijd verliest. Het aparte toilet biedt extra comfort en privacy voor bewoners en gasten.

Een van de grootste troeven van dit appartement is het grote hoekterras, dat vanuit de living en de keuken toegankelijk is. Dit terras biedt extra leefruimte en is perfect voor buiten dineren, ontspannen, of het ontvangen van gasten. 

Dit appartement biedt niet alleen een comfortabele en moderne leefruimte, maar ook de voordelen van een uitstekende locatie. Op wandelafstand van het centrum van Bilzen heb je toegang tot diverse winkels, restaurants, en voorzieningen. Het nieuwbouwproject zelf is gelegen in een rustige buurt, waardoor je kunt genieten van een serene woonomgeving terwijl je toch dichtbij alle actie bent.

Kortom, dit gelijkvloerse hoekappartement combineert het beste van comfort, moderne afwerking en een top locatie in Bilzen.

Als koper heeft u nog inspraak in de afwerking van uw droomappartement. U maakt hiervoor de keuzes in samenspraak met onze interieurarchitecte. Haar begeleiding is bovendien inbegrepen in de prijs

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Indien U aan de voorwaarden voldoet kunnen we toestaan dat u uw nieuwe woning of appartement pas dient te betalen na de verkoop van uw huidige woonst. Op die manier ontzorgen we u van A tot Z.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten.
Prijzen zijn exclusief ondergrondse parkeerplaats en kelderberging.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Prijs
€ 355.000

Indeling

Terras 1
29,7 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.