Appartement A1.1

2 slaapkamers

We bezoeken in Blok A dit appartement op de eerste verdieping met twee slaapkamers, appartement A1.1. Dit appartement biedt een moderne en comfortabele woonsfeer in een levendige omgeving. Gelegen in het bruisende centrum van Maasmechelen, geniet dit appartement van alle gemakken van stedelijk wonen, met winkels en andere voorzieningen op loopafstand.

Het appartement beschikt over twee slaapkamers waarvan één met dressing, ideaal voor een gezin, een stel of zelfs als een luxe ruimte voor een individu dat behoefte heeft aan extra kamers voor gasten, kantoorruimte of hobbyruimte. De slaapkamers zijn ontworpen met oog voor comfort en privacy, en bieden voldoende ruimte voor opslag en ontspanning.

Wat dit appartement echt bijzonder maakt, zijn de twee terrassen. Deze buitenruimtes bieden de perfecte gelegenheid om te genieten van de frisse lucht en het mooie weer, en om te ontspannen na een drukke dag. Of het nu gaat om een ​​rustig ontbijt of een gezellige avond met vrienden met zicht op de binnentuin, de terrassen bieden een welkome uitbreiding van de leefruimte.

Het appartement zelf is ontworpen met aandacht voor functionaliteit en esthetiek. Een open plattegrond creëert een gevoel van ruimte en verbondenheid tussen de verschillende leefruimtes, terwijl grote ramen zorgen voor overvloedig natuurlijk licht en een gevoel van lichtheid in de ruimte.

Het project wordt gebouwd met hoogwaardige materialen en aandacht voor duurzaamheid, wat zorgt voor een comfortabele en energiezuinige leefomgeving. Parkeergelegenheid en berging zijn ondergronds beschikbaar voor bewoners, waardoor het gemak van het dagelijks leven wordt vergroot.

Als koper heeft u nog inspraak in de afwerking van uw droomappartement. U maakt hiervoor de keuzes in samenspraak met onze interieurarchitecte. Haar begeleiding is bovendien inbegrepen in de prijs

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Indien U aan de voorwaarden voldoet kunnen we toestaan dat u uw nieuwe woning of appartement pas dient te betalen na de verkoop van uw huidige woonst. Op die manier ontzorgen we u van A tot Z.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten.
Prijzen zijn exclusief ondergrondse parkeerplaats en kelderberging.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Prijs
€ 310.000

Indeling

Terras 1
25,6 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.