Appartement A0.1

2 slaapkamers

We bezoeken in Blok 1 dit gelijkvloers appartement met twee slaapkamers, appartement A0.1. Dit appartement biedt een moderne en comfortabele woonsfeer in een mooie omgeving. Gelegen dichtbij het centrum van Diepenbeek, geniet dit appartement van alle gemakken van stedelijk wonen, met winkels en andere voorzieningen op loopafstand.

Het appartement beschikt over twee slaapkamers beiden groot genoeg om een dubbel bed te plaatsen, ideaal voor een gezin, een koppel of zelfs als een luxe ruimte voor een individu dat behoefte heeft aan extra kamers. 

Wat dit appartement echt bijzonder maakt, zijn de twee terrassen, één gelegen aan de leefruimte met keuken en het andere grenst aan de twee slaapkamers. 

Het appartement zelf is ontworpen met aandacht voor functionaliteit en esthetiek. Een open indeling creëert een gevoel van ruimte en verbondenheid tussen de verschillende leefruimtes, terwijl de grote glaspartijen zorgen voor overvloedig natuurlijk licht en een gevoel van lichtheid in de ruimte.

Het project wordt gebouwd met hoogwaardige materialen en aandacht voor duurzaamheid, wat zorgt voor een comfortabele en energiezuinige leefomgeving. Parkeergelegenheid en berging zijn ondergronds beschikbaar voor bewoners, waardoor het gemak van het dagelijks leven wordt vergroot.

Als koper heeft u nog inspraak in de afwerking van uw droomappartement. U maakt hiervoor de keuzes in samenspraak met onze interieurarchitecte. Haar begeleiding is bovendien inbegrepen in de prijs

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Indien U aan de voorwaarden voldoet kunnen we toestaan dat u uw nieuwe woning of appartement pas dient te betalen na de verkoop van uw huidige woonst. Op die manier ontzorgen we u van A tot Z.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten.
Prijzen zijn exclusief ondergrondse parkeerplaats en kelderberging.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Prijs
€ 320.000

Indeling

Terras 1
19,85 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.