Appartement 3.1

2 slaapkamers
108,1 m² woonopp.

Aankoop aan verlaagd btw-tarief van 6% mogelijk indien men aan de voorwaarden voldoet

Dit appartement, gelegen op de derde verdieping van Residentie Avenida, is het laatste, maar daarom zeker niet het minst mooie, appartement in dit nieuwbouwproject.

Er is geen betere locatie om centraal in Genk te wonen dan in Residentie Avenida. Op slechts een steenworp afstand van alle voorzieningen, waaronder winkels, het stadhuis, de bibliotheek, en nog veel meer.

Via de mooie inkomhal nemen we de lift naar de derde verdieping waar zich 3 appartementen bevinden. Appartement 3.3 is het linkse, gezien vanop de Europalaan. Het bestaat uit een inkomhal, twee ruime slaapkamers, een toilet, badkamer met voorziening voor inloopdouche, dubbele wastafel èn ligbad, een grote leefruimte met open keuken en een terras met adembenemend uitzicht op Place Misère!

Als koper heeft u nog inspraak in de afwerking van uw droomappartement. U maakt hiervoor de keuzes in samenspraak met onze interieurarchitecte. Haar begeleiding is bovendien inbegrepen in de prijs. 

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Indien U aan de voorwaarden voldoet kunnen we toestaan dat U uw nieuwe woning of appartement pas dient te betalen na de verkoop van uw huidige woonst. Op die manier ontzorgen we U van A tot Z.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten. 
Prijzen zijn exclusief ondergrondse parkeerplaats en dient verplicht aangekocht te worden. 

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Prijs
€ 316.750

Indeling

Terras 1
8,2 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.