Appartement 2.4

3 slaapkamers

Aankoop aan verlaagd btw-tarief van 6% mogelijk indien men aan de voorwaarden voldoet

Dit prachtige woonproject is gelegen op de hoek van de Elderseweg en de Ambiorixstraat, net buiten het centrum van Tongeren. De residentie bestaat uit 14 energiezuinige appartementen met oppervlakten tussen 80,90 m² en 159,80 m². Elk appartement is voorzien van een ruim terras. 

Wenst u inspraak over de afwerking van uw woning? Dat is mogelijk! Met deskundig advies van onze interieurarchitecte kan u alles inrichten naar uw eigen smaak en budget. Zo bent u een stapje dichter bij uw ultieme droomappartement. 

Residentie Ambiorix wordt een energiezuinig gebouw met een zeer laag energielabel. Door het gebruik van hernieuwbare energiebronnen en een afwerking van hoogwaardige kwaliteit bent u als toekomstige bewoner zeker van een lagere energiefactuur.

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement en wenst u te verkopen? Ons vastgoedkantoor SOM Vastgoed helpt u doorheen het verkoopproces van A tot Z. Ondertussen gaan wij op zoek naar de woning die bij u past. U heeft geen enkele aankoopverplichting zolang uw woning niet verkocht is. Uiteraard begint alles met een marktconforme schatting, die wij gratis en vrijblijvend aanbieden door onze expert.

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende afspraak? Bel dan naar Kathleen op het nummer 0499 22 53 00.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten. 
Prijzen van parkeerplaatsen en kelderbergingen zijn niet inbegrepen in de prijs.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Indeling

Terras 1
26,6 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.