Appartement 1.7

2 slaapkamers

SOM Project bouwde Casa Canis in de Hondsstraat, een zijstraat van de Grote Markt in het centrum van Tongeren. Een ware blikvanger met maar liefst 31 gloednieuwe appartementen en een ondergrondse parkeergarage.

De residentie werd met duurzame materialen gebouwd die zorgen voor een zeer mooie en luxueuze uitstraling. Elk appartement is voorzien van een ruim terras. We hebben bewust gekozen voor grote raampartijen waardoor u kan genieten van maximale lichtinval en een ruimtelijk gevoel. Belangrijk is dat elk appartement volledig wordt afgewerkt naar de keuzes en wensen van onze klant. U krijgt het deskundige advies van onze interieurarchitecte, dit is bovendien inbegrepen in de prijs. Wij voorzien hoge budgetten voor de afwerking waardoor u enkel van de beste kwaliteit zal genieten. U kiest de materialen voor uw appartement en wij kunnen een 4-tal maanden later opleveren. De interieurfoto’s die u ziet zijn van opgeleverde appartementen om u een idee te geven van de mogelijke afwerking.

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. U heeft geen enkele aankoopverplichting zolang uw woning niet verkocht is, U loopt als koper dus geen enkel risico.
Uiteraard begint alles met een marktconforme schatting, die wij gratis en vrijblijvend aanbieden door onze expert.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten. Ondergrondse parkeerplaatsen en kelderbergingen zijn niet inbegrepen in de prijs.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Indeling

Terras 1
6,51 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.