Appartement 1.6

2 slaapkamers

Aankoop aan verlaagd btw-tarief van 6% mogelijk indien men aan de voorwaarden voldoet

We bezoeken op de eerste verdieping appartement 1.6. Dit is een hoekappartement, gelegen aan de Ambiorixstraat nummer 6. Op het terras van dit appartement kunt u genieten van de namiddag- en avondzon.

Het appartement bestaat uit een ruime inkomhal, twee slaapkamers, badkamer met inloopdouche en wastafel en toilet. De berging met voorzieningen voor wasmachine en droogkast grenst aan de leefruimte met open keuken. In de leefruimte heeft u een enorm mooie lichtinval door de grote ramen die uitgeven op het terras van bijna 19m2.

Door het gebruik van de beste isolatie en een individuele warmtepomp koopt u een BEN (Bijna Energie Neutraal) appartement, u bent verzekerd voor de toekomst!

Als koper heeft u nog inspraak in de afwerking van uw droomappartement. U maakt hiervoor de keuzes in samenspraak met onze interieurarchitecte. Haar begeleiding is bovendien inbegrepen in de prijs. 

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Indien u aan de voorwaarden voldoet kunnen we toestaan dat u uw nieuwe woning of appartement pas dient te betalen na de verkoop van uw huidige woonst. Op die manier ontzorgen we u van A tot Z. 

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende afspraak? Bel dan naar Kathleen op het nummer 0499 22 53 00.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten. 
Prijzen van parkeerplaatsen en kelderbergingen zijn niet inbegrepen in de prijs.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Prijs
€ 255.000

Indeling

Terras 1
18,82 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.