2 slaapkamer duplex 7

2 slaapkamers
2 badkamers

Aangenaam wonen en genieten van het goede leven doe je in Heist-op-den-Berg. In het centrum van de Zuidkempen, aan de Bergstraat bouwt Som Project een nieuw project: Residentie Evrard.

Kleinschaligheid is een belangrijk element. Residentie Evrard is geen gigantische mastodont waar u zichzelf wel eens in zou kunnen verliezen. Uw rust en privacy zijn belangrijk en dat beseffen we maar al te goed: 8 stijlvolle appartementen en 3 handels/kantoorruimtes op het gelijkvloers op een toplocatie. Residentie Evrard wordt samenleven in stijl onder één dak, met al het nodige hedendaagse wooncomfort.

Wat is er leuker dan uw eigen stek helemaal volgens uw smaak en stijl in te richten? Wij bieden u graag die mogelijkheid! Bij SOM Project staan we gekend om onze doorgedreven, gepersonaliseerde klantenbegeleiding. Ieder appartement in Residentie Evrard zal standaard reeds voorzien worden van een hoogwaardige afwerking met duurzame materialen en het nodige moderne wooncomfort inbegrepen. Echter kan de indeling van uw appartement alsook de interieurafwerking volledig op maat gebeuren, op basis van uw behoeften, persoonlijke smaak en budget.

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. U heeft geen enkele aankoopverplichting zolang uw woning niet verkocht is, U loopt als koper dus geen enkel risico.
Uiteraard begint alles met een marktconforme schatting, die wij gratis en vrijblijvend aanbieden door onze expert.

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende afspraak? Contacteer ons via onderstaande knop of bel naar Kathleen Penders op het nummer 0499/22 53 00.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Prijs
€ 428.500

Indeling

Terras 1
9 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.