2 slaapkamer appartement 5e verdieping 5.01

3 slaapkamers
1 badkamer

In het hartje van Genk, aan de Kapelstraat bouwde Som Project 24 appartementen, een handelspand en een horecaruimte.
Ook dit project is weer een ware eyecatcher in het Genkse straatbeeld.

Er zijn 1, 2 en 3 slaapkamerappartementen verdeeld over 6 verdiepingen.Op de eerste verdieping bevinden zich 5 appartementen. Alle appartementen hebben mooie, ruime terrassen en er zijn er ook met privé groendaken. Verdieping 2 en 3 omvatten ieder 6 appartementen. Op verdieping 4 en 5 liggen 3 ruime appartementen en op verdieping 6 bevindt zich een prachtig penthouse. In de kelder bevinden zich ondergrondse parkeerplaatsen en kelderbergingen.Verder is er voor alle bewoners een gemeenschappelijke fietsenstalling.

Ook aan de afwerking van de appartementen werd de grootste aandacht geschonken. Er werd alleen met de beste kwaliteitsmaterialen gewerkt: vloerverwarming, inloopdouches, een glazen deur tussen de inkomhal en de leefruimte…

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. U heeft geen enkele aankoopverplichting zolang uw woning niet verkocht is, u loopt als koper dus geen enkel risico. Uiteraard begint alles met een marktconforme schatting, die wij gratis en vrijblijvend aanbieden door onze expert.

Ondergrondse parkeerplaats en kelderberging zijn niet inbegrepen in de prijs.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Indeling

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.