2 slaapkamer appartement 3e verdieping 3.1

2 slaapkamers
1 badkamer

AANKOOP AAN 6% VOOR RECHTHEBBENDEN

Welkom in woonproject Venus te Tongeren, een naam met geschiedenis. Op de hoek van de Sint-Truidersteenweg met de Beukenbergweg pronkt in het najaar van 2024 een prachtig nieuwbouwproject waar Tongeren fier op mag zijn.

Op het gelijkvloers vinden we 2 één-slaapkamer appartementen, telkens met een aangenaam leefterras. Eveneens bevindt zich op het gelijkvloers een gemeenschappelijke fietsenstalling en er zij privé kelderbergingen. De eerste en tweede verdieping zijn identiek en omvatten 3 één-slaapkamer appartementen en één twee-slaapkamer appartement. Ook elk met een mooi, zonovergoten terras. Op niveau 3 bevinden zicht 2 ruime appartementen met 2 slaapkamers en een prachtig leefterras. 

De bovenste, vierde verdieping huisvest een uniek en zeer ruim penthouse met drie slaapkamers, twee badkamers en een prachtig terras met fantastisch uitzicht over de stad.
Uiteraard is het gebouw uitgerust met een lift tot in de kelderverdieping, waar zich ondergrondse bergingen, parkeerplaatsen en tellerlokalen bevinden. 

De troeven van Residentie Venus in een notendop:

-Exclusief en kleinschalig
-Toplocatie
-Bijna-Energie-Neutraal dus financiële en fiscale voordelen
-Ruime, lichtrijke appartementen
-Hoogkwalitatieve afwerking op maat, op basis van uw smaak en budget
-Persoonlijke begeleiding door interieurarchitect

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement en wenst u te verkopen? Ons vastgoedkantoor SOM Vastgoed helpt u doorheen het verkoopproces van A tot Z. Ondertussen gaan wij op zoek naar de woning die bij u past. U heeft geen enkele aankoopverplichting zolang uw woning niet verkocht is. Uiteraard begint alles met een marktconforme schatting, die wij gratis en vrijblijvend aanbieden door onze expert.

De vermelde prijzen zijn exlcusief alle koperskosten.

Ondergrondse parkeerplaatsen en kelderbergingen zijn niet inbegrepen in de prijs.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Indeling

Terras 1
7,14 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.