2 slaapkamer appartement 1e verdieping 3.1.8

2 slaapkamers
1 badkamer

Recent bouwde SOM Project Residentie Vonderpark, gelegen in het gezellige centrum van Zutendaal. Momenteel wordt fase II opgetrokken. Het woonproject bestaat uit 32 appartementen, verdeeld over 3 blokken. In het groenste snoepje van Vlaanderen kan u ten volle kan genieten van een prachtig zicht, een frisse neus en bijbehorende buurtbabbel.

In Residentie Vonderpark II heeft u alles bij de hand. In de omgeving vindt u tal van winkels voor uw dagelijkse inkopen of om eens lekker te gaan shoppen. Het volledige gebied binnen de gebouwen is ingericht als een verkeersvrije kwalitatieve verblijfszone.

Wenst u inspraak over de afwerking van uw woning? Dat is mogelijk! Met deskundig advies van onze interieurarchitecte kan u alles inrichten naar uw eigen smaak en budget. Zo bent u een stapje dichter bij uw ultieme droomappartement.

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement en wenst u te verkopen? Ons vastgoedkantoor SOM Vastgoed helpt u doorheen het verkoopproces van A tot Z. Ondertussen gaan wij op zoek naar de woning die bij u past. U heeft geen enkele aankoopverplichting zolang uw woning niet verkocht is. Uiteraard begint alles met een marktconforme schatting, die wij gratis en vrijblijvend aanbieden door onze expert.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten. Prijzen zijn exclusief ondergrondse parkeerplaats en kelderberging.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Indeling

Downloads

Plan

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.