2-slaapkamer appartement 1e verdieping – 1.1

2 slaapkamers
1 badkamer

!!! ER IS NOG 1 APPARTEMENT MET 2 SLAAPKAMERS BESCHIKBAAR !!!

Aan de Hondsstraat bouwde SOM Project Casa Canis, een zijstraat van de Grote Markt in het centrum van Tongeren. Een ware blikvanger met maar liefst 31 gloednieuwe appartementen en een ondergrondse parkeergarage.

De residentie werd met duurzame materialen gebouwd die zorgen voor een zeer mooie en luxueuze uitstraling. Elk appartement is voorzien van een ruim terras. We hebben bewust gekozen voor grote raampartijen waardoor u kan genieten van maximale lichtinval en een ruimtelijk gevoel. Er is nog 1 appartement met 2 slaapkamers beschikbaar. U heeft nog inspraak in de afwerking van de keuken. Hierbij krijgt u het deskundige advies van onze interieurarchitecte, dit is bovendien inbegrepen in de prijs.

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Indien U aan de voorwaarden voldoet kunnen we toestaan dat U uw nieuwe woning of appartement pas dient te betalen na de verkoop van uw huidige woonst. Op die manier ontzorgen we U van A tot Z.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten. Ondergrondse parkeerplaatsen en kelderbergingen zijn niet inbegrepen in de prijs.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Indeling

Terras 1
7,03 m²

Downloads

Plan

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.