1 slaapkamer appartement 1e verdieping 1.3

1 slaapkamer
1 badkamer

Aankoop aan verlaagd btw-tarief van 6% mogelijk indien men aan de voorwaarden voldoet

We bezoeken appartement 1.3 op de eerste verdieping in deze kleinschalige residentie. Dit is een één slaapkamer appartement, gelegen aan de Beukenbergweg. Uiteraard voorzien wij een ruime personenlift en zijn alle appartementen rolstoeltoegankelijk

De indeling is als volgt: aan de inkomhal bevindt zich het toilet en ruimte voor vestiaire. Via een glazen pivoterende  deur bereikt u de leefruimte met open keuken. Aan de keuken grenst de berging.  Vanuit de leefruimte kunt u naar de slaapkamer met ensuite badkamer. Het terras dat uitzicht geeft op de Beukenbergweg kunt u betreden via de leefruimte maar ook via de slaapkamer. Het terras is bovendien overdekt waardoor er optimaal gebruik van gemaakt kan worden, ook als het dagje minder goed weer is. 

Door het gebruik van de beste isolatie en warmtepompen koopt u een BEN (Bijna Energie Neutraal) appartement, u bent verzekerd voor de toekomst en u geniet korting op uw kadastraal inkomen gedurende de eerste vijf jaren!

Als koper heeft u nog inspraak in de afwerking van uw droomappartement. U maakt hiervoor de keuzes in samenspraak met onze interieurarchitecte. Haar begeleiding is bovendien inbegrepen in de prijs. 

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Indien u aan de voorwaarden voldoet kunnen we toestaan dat u uw nieuwe woning of appartement pas dient te betalen na de verkoop van uw huidige woonst. Op die manier ontzorgen we u van A tot Z. 

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende afspraak? Contacteer ons via onderstaande knop of bel naar Kathleen Penders op het nummer 0499 22 53 00.

De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten.
Ondergrondse parkeerplaatsen en kelderbergingen zijn niet inbegrepen in de prijs.

Verantwoordelijke kantoor

Tel.

+ 32 499 22 53 00

E-mail

kathleen@somproject.be

Naam

Kathleen Penders

Financiële info

Indeling

Terras 1
7,92 m²

Deel dit project via:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.