Info op kantoor

Residentie Cocoon

Residentie Cocoon is gelegen op de Pelserweg in het centrum van Diepenbeek en is een onderdeel van Projectsite 'Vilveldje' (Kogelstraat - Wijkstraat).

Het project is uitstekend gelegen en zeer gemakkelijk bereikbaar via diverse invalswegen. Op minder dan 10 minuten bereikt u het stadscentrum van Genk, Hasselt en Bilzen. Het project bevindt zich op een boogscheut van het Marktplein en de kerk. De openbare diensten, scholen, de middenstand- en horecazaken zijn allen te bereiken op wandelafstand.
In dit project bieden wij 20 één- of tweeslaapkamerappartementen te huur aan met elk een eigen autostaanplaats en een ruime tuin op het gelijkvloers of een groot terras op de eerste verdieping.

De appartementen worden volledig afgewerkt en zullen zeer degelijk en trendy ingericht worden. Het resultaat zal verbluffend zijn want elke vierkante meter wordt optimaal benut. De oppervlaktes van de appartementen variëren tussen 60 en 80 m2.

Aangezien elk appartement een privé inkom heeft en er geen gemeenschappelijke ruimten zijn in de residentie, wil dit zeggen dat er maandelijks geen gemeenschapskosten betaald dienen te worden.

U mag erop rekenen dat u zeer lage facturen voor verbruik van elektriciteit en verwarming zal ontvangen.
Het gebouw voldoet immers aan de voorwaarden van een BEN woning (Bijna Energie Neutraal). De energie die nodig is, wordt uit groene energiebronnen gehaald. Bij normaal verbruik van elektriciteit kan de kost nihil zijn, vermits elk appartement voorzien is van eigen zonnepanelen. De verwarmingskosten zullen zeer laag zijn doordat de appartementen extreem goed geïsoleerd zijn.

Dit appartement heeft één slaapkamer. Een bewoonbare oppervlakte van 61,04m² en een tuin van maar liefst 89,12m² (tuin, terras en berging).

Beschikbaar vanaf 1 oktober 2019

Voor meer info of een bezichtiging, neem gerust contact op via de onderstaande gegevens:
Chaniz Gielen
+32 487 455 612
chaniz@somvastgoed.be
Type    Appartement

Bebouwing

Bebouwing Gesloten
Aantal slaapkamers 1
Aantal badkamers 1
Aantal wc's 1
Staat Uitstekende staat
Woonoppervlakte 64 m²
Lage energiewoning Ja

Ruimtelijke ordening

Voorkooprecht Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee

Financiële info

Prijs Info op kantoor

Comfort

Keukentype Geïnstalleerd
Badkamer type Ingericht
Zonnepanelen Ja
Pelserweg
3590 Diepenbeek