Residentie Vicus Tongeren

26 BIJNA ENERGIENEUTRALE APPARTEMENTEN!

Residentie Vicus in Tongeren is geen nieuwbouwproject zoals vele anderen: dankzij een bijzonder goede ligging, moderne architectuur, veel groen in de omgeving en zeer energiezuinige kenmerken steekt dit project er met kop en schouders bovenuit.

Zonnepanelen, uitmuntende isolatie en de beste bouwmaterialen en -technieken zorgen ervoor dat alle appartementen zeer energiezuinig zijn. Dit is niet alleen fijn door de lage energiefacturen, maar ook door de enorme korting die u op uw onroerende voorheffing krijgt. Twee keer winst!

Dankzij de oppervlaktes die variëren tussen 60 m˛ en 130 m˛ en de keuze tussen 1, 2 of 3 slaapkamers biedt residentie Vicus voor ieder wat wils.

Ook de ligging van deze moderne appartementen is moeilijk te evenaren: scholen, winkels, openbaar vervoer, de mooiste natuurgebieden, verbindingswegen, autosnelwegen E313 en E40,... U heeft alles dat u nodig heeft binnen handbereik. Wilt u graag naar het charmante centrum van Tongeren? Via een achterliggend weggetje kan u veilig en op slechts enkele minuutjes naar de stad wandelen.

U kan zowel vooraan als achteraan het gebouw genieten van een mooi uitzicht. Achteraan wordt er een mooie tuin aangelegd, langs de voorzijde heeft u zicht op de Romeinse muur, omgeven door eindeloos groen. Kan u niet buiten zitten omwille van slecht weer? Geen probleem, dankzij de grote glaspartijen in de appartementen kan u alsnog van uw uitzicht en veel lichtinval genieten.

Bent u op zoek naar een goede investering? Dan is een appartement in deze residentie een fantastische keuze. Met een netto huurrendement van maar liefst 6,34%(*) is een appartement bij residentie Vicus een zeer dankbare investering.

Wilt u graag meer weten over dit fantastische nieuwbouwproject? Neem contact op met Valérie Van der Auwermeulen via 0471 85 68 22 of valerie@somvastgoed.be.

(*) o.v.v. financiering, excl. meerwaarde; investeringssimulatie op aanvraag

Entiteiten

Type Nummer Slk. Prijs Status  
Appartement - €242.761 Te koop Meer info
Appartement - €186.114 Te koop Meer info
Appartement - €183.474 Te koop Meer info
Bilzersteenweg
3700 Tongeren
NonIE