Residentie Stadspoort

RESIDENTIE STADSPOORT!

Vlak bij het bruisende centrum van Hasselt is dit een unieke kans om te wonen. Hasselt is de stad om te shoppen, er zijn heerlijke restaurants, gezellige bars, tal van evenementen en nog zoveel meer.

Dit nieuwbouwproject bestaat uit 29 appartementen, een kantoor en een handelsruimte, verdeeld over 4 verdiepingen. De gelijkvloerse appartementen hebben een terras en prachtige privé tuin (aangelegd met kunstgras). Elk appartement wordt voorzien van een ruim terras en uiteraard zijn er ook ondergrondse parkeerplaatsen en kelderbergingen voorzien.

Voor de architectuur werd gekozen voor het gerenommeerde architectenkantoor: D&D architecten. Voor elk appartement wordt gestreefd naar 100% woonplezier per m˛. Vandaar ook de bewuste keuze voor grote raampartijen wat het ruimtelijk en klaar-effect maximaliseert.

Ook aan de afwerking van de appartementen wordt de nodige aandacht geschonken en wordt er met de beste kwaliteitsmaterialen gewerkt. U maakt zelf de keuzes van onder andere de keuken, badkamer, vloeren enzovoort. Uiteraard voorzien wij hiervoor een ruim budget. U krijgt hierbij het deskundige advies van onze interieur architecten en dit is bovendien inbegrepen in de prijs.

Er zijn momenteel nog enkele gelijkvloerse en 1 appartement op de eerste verdieping beschikbaar.

Bent U nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Dit wil zeggen dat u bij SOM Project niets hoeft te betalen tot uw woning verkocht is. U loopt als koper dus geen enkel risico. Uiteraard begint alles met een marktconforme schatting, die wij gratis en vrijblijvend aanbieden door onze expert.

Wenst u meer info? Aarzel zeker niet om Kathleen Penders te contacteren op het nummer 0499/22 53 00 of via kathleen@somproject.be

Ondergrondse parkeerplaatsen en kelderbergingen zijn inbegrepen in de prijs.

Entiteiten

Type Nummer Slk. Prijs Status  
Gelijkvloers app. 0.7 - €273.500 Te koop Meer info
Gelijkvloers app. 0.8 - €251.600 Te koop Meer info
Gelijkvloers app. 0.9 - €248.900 Te koop Meer info
Appartement 1.1 - €236.700 Te koop Meer info
Kempische Steenweg
3500 Hasselt
NonIE